Mcdonalds riihimäki

Riihimäen uusi McDonald’s-ravintola aukeaa 7.12.

5.12.2022 — Riihimäen McDonald’s tarjoaa työtä noin 60 henkilölle, ja rekrytointi on edelleen käynnissä. Avoimia paikkoja voi hakea osoitteessa:.

McDonald’s-ravintola suunnitteilla Riihimäelle – STT Info

McDonald’s-ravintola suunnitteilla Riihimäelle | McDonald’s

5.12.2022 — Riihimäen McDonald’s tarjoaa työtä noin 60 henkilölle, ja rekrytointi on edelleen käynnissä. Avoimia paikkoja voi hakea osoitteessa:.

McDonald’s hakee rakennuslupaa Riihimäen Mattilan kaupunginosaan loppuvuodesta 2022 avattavalle uudelle ravintolalle. Ympäri vuorokauden palveleva ravintola on tarkoitus rakentaa E12-moottoritien varteen hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Riihimäen uusi McDonald’s-ravintola aukeaa 7.12. – STT Info

Riihimäen uusi McDonald’s-ravintola aukeaa 7.12. | McDonald’s

16.3.2022 — McDonald’s hakee rakennuslupaa Riihimäen Mattilan kaupunginosaan. Lupaa haetaan kuluvan vuoden loppupuolelle avattavalle uudelle ravintolalle.

Uusi ravintola avataan keskiviikkona 7. joulukuuta 2022 kello 10.

Riihimäen uusi McDonald’s avaa joulukuussa ja toimii …

Riihimäen uusi McDonald’s avaa joulukuussa ja toimii kellon ympäri – Tässä syy, miksi pikaruokaketju lähti keskustasta | Paikalliset | Aamuposti

Löydä kaikki aukioloajat, puhelinnumerot ja osoitteet, McDonald’s ravintolat kaupungissa Riihimäki, ja saa parhaat kupongit. ➤ Lisätietoja Tiendeossa!

Riihimäen uuden McDonald’sin rakennustyöt ovat vielä kesken, mutta ravintola aukeaa viestintäjohtaja Heli Ryhäsen mukaan joulukuussa.

McDonald’s tulee Riihimäelle loppuvuoden aikana – Aamuposti

McDonald’s tulee Riihimäelle loppuvuoden aikana – hakee parhaillaan rakennuslupaa | Paikalliset | Aamuposti

McDonald’s hakee rakennuslupaa Riihimäen Mattilan kaupunginosaan.

Riihimäen McDonald’s työllistää 60 ihmistä | Yle Uutiset

Tarkoituksena on, että ravintola avataan loppuvuodesta. Suuri autokaistaravintola tulee olemaan avoinna ympäri vuorokauden.

McDonald’s Riihimäki – Foodora

McDonald’s Ravintolat Riihimäki | Aukioloajat & Puhelinnumerot

Löydä kaikki aukioloajat, puhelinnumerot ja osoitteet, McDonald’s ravintolat kaupungissa Riihimäki, ja saa parhaat kupongit. ➤ Lisätietoja Tiendeossa!

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Riihimäki – Jobylon

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Riihimäki – McDonald’s Suomi | Jobylon

Riihimäen upouusi McDonald’s hakee henkilökuntaa!Haluatko tehdä työtä monimuotoisessa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko vähintään 18-vuotias? Oletko kiinnostunut vakituisesta tai osa-aikaisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Omaatko vieraanvaraisen asenteen, jonka tavoitteena on saada asiakas tuntemaan olonsa tervetulleeksi? Onko sinulla luontainen taito auttaa ja ilahduttaa muita sekä nähdä vaivaa heidän eteensä?Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti!Tarjoamme:Työtunnit 60-112,5 tuntia per kolmen viikon työvuorolistatJoustavat ja vaihtelevat työvuorot eri vuorokaudenaikoina Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön: meille henkilökuntamme viihtyvyys on erittäin tärkeää!Hyvät etenemismahdollisuudet: meillä voit edetä urallasi kouluttajaksi, asiakasvastaavaksi tai vuoropäälliköksiSinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa työkokemusta. Me pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan koulutuksen työn laadukkaaseen suorittamiseen.Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi ravintolatyöntekijä tulee toimeen suomen tai englannin kielellä, on täysi-ikäinen, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

McDonald’s avasi uuden ravintolan Riihimäelle

Franchise News – McDonald’s avasi uuden ravintolan Riihimäelle

Keywords: mcdonalds riihimäki, riihimäki mcdonalds, mcdonalds riihimäelle