Mara wolt

MaRa tekee toimenpidepyynnön Woltin hinnoitteluehdoista …

MaRa tekee toimenpidepyynnön Woltin hinnoitteluehdoista kilpailu- ja kuluttajavirastolle – MaRa ry

8.12.2021 — MaRa katsoo, että Wolt toimii määräävässä markkina-asemassa, eikä voi yksipuolisesti sanella hinnoitteluehtoja ravintoloille.

ravintola-alan mukaan Wolt vie välistä niin paljon, että … – YLE

Mara valittaa Woltin hinnoittelusta kilpailuvirastolle – ravintola-alan mukaan Wolt vie välistä niin paljon, että ravintolalle ei jää välttämättä mitään käteen

8.12.2021 — Mara valittaa Woltin hinnoittelusta kilpailuvirastolle – ravintola-alan mukaan Wolt vie välistä niin paljon, että ravintolalle ei jää …

Matkailu- ja ravintola-alan edunvalvojan selvityksen mukaan Woltilla on määräävä markkina-asema. Wolt kiistää lainvastaisen hinnoittelun.

Mara pyytää KKV:tä selvittämään Woltin hinnoittelua – Iltalehti

Iltalehti

8.12.2021 — Mara katsoo, että Wolt toimii määräävässä markkina-asemassa, eikä voi yksipuolisesti sanella hinnoitteluehtoja ravintoloille.

Mara kantelee Woltin hinnoitteluehdoista kilpailu

Mara kantelee Woltin hinnoitteluehdoista kilpailu- ja kuluttajavirastolle – Talous | HS.fi

8.12.2021 — Mara katsoo, että Wolt toimii määräävässä markkina-asemassa, eikä voi yksipuolisesti sanella hinnoitteluehtoja ravintoloille.

Järjestön mukaan yhtiö ei voi yksipuolisesti sanella hinnoittelua ravintoloille.

MaRa pyytää KKV:tä selvittämään Woltin hinnoittelua

8.12.2021 — MaRa katsoo, että Wolt toimii määräävässä markkina-asemassa, eikä voi yksipuolisesti sanella hinnoitteluehtoja ravintoloille.

Mara valittaa Woltista viranomaisille: Syyttää sanelevan hinnat

Mara valittaa Woltista viranomaisille: Syyttää sanelevan hinnat – MTVuutiset.fi

8.12.2021 — Maran mukaan Woltilla on ravintolaruuan kuljettamista koskevilla markkinoilla määräävä markkina-asema, ja Wolt voi näin sanella …

Matkailu ja ravintolapalveluiden edunvalvoja Mara on pyytänyt kilpailu- ja kuluttajavirastoa selvittämään, rikkovatko Woltin hinnoittelun sopimusehdot kilpailulakia.

Taloussanomat – MaRa katsoo, että Wolt toimii määräävässä…

MaRa katsoo, että Wolt toimii määräävässä markkina-asemassa, eikä voi yksipuolisesti sanella hinnoitteluehtoja ravintoloille.

Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta | Avec

19.10.2022 — 11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja … Maran mukaan Wolt toimi tuolloin määräävässä markkina-asemassa, …

Normaalikokoinen 11 euron pizza voi maksaa jopa 18 euroa, jos sen tilaa ruokalähettipalvelulla. Hintaeroon ei ole laskettu kuljetusmaksuja.

Mara Höysniemi – Support Associate – Wolt – LinkedIn

View Mara Höysniemi’s profile on LinkedIn, the world’s largest … Mara has 2 jobs listed on their profile. … Wolt. Oct 2021 – Present1 year 5 months.

Keywords: mara wolt