Lidl myymäläpäällikkö palkka

Lidl Suomi Ky – Palkkavertailu

Myymäläpäällikkö 2018 nainen, 13 vuoden työkokemus, 4 750 € ; Myymäläpäällikkö 2017 nainen, 12 vuoden työkokemus, 4 500 € ; Myymäläpäällikkö 2015 nainen, 3 620 €.

116 Lidl suomi ky palkkaa. Työntekijöiden ilmoittamat Lidl suomi ky palkat.

Myymäläpäällikkö palkka – Lidl suomi ky – Palkkavertailu

21.2.2018 — Myymäläpäällikön palkka Lidlissä on kyllä ihan oikeasti sen 5000€ kuussa. Hyvää palkkaa saavat muutkin työntekijät verrattuna muihin …

Keskustelu – LIDL vuoropäällikkö – palkka? | Aihe vapaa – Vauva

Myymäläpäällikkönä olet osa esimiestiimiä ja vastuussa myymäläsi päivittäisestä johtamisesta sekä sille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Myymäläpäällikkö – Lidl | Avoimet työpaikat

Myymäläpäällikkö

30.10.2017 — Ja kun palkoista ei puhuta, se voi ylläpitää palkkaepätasa-arvoa työpaikalla: osa on palkkakuopassa, toiset alisuoriutuvat suhteessa …

Myymäläpäällikkö

lukijoilta palautevyöry: ”Ihan mahtavaa, että Lidlin …

Luulet siis että myymäläpäällikkö ei siellä tee muuta kuin tilaukset ja … Lidl maksaa yli tessin määrämää palkkaa, kun ottaa huomioon lidl lisän.

lidliläiset HUOM! – – Suomi24 Keskustelut

lidliläiset HUOM! – – Suomi24 Keskustelut

Sanon siksi, että olen sen kuullut tutulta apul.myymäläpäälliköltä v. 2009, aloituspalkka siis. Hänellä entistä kokemusta kaupan alalta.

Heips Lidliläiset =) Millaiset etenemismahdollisuudet lidlissä on?

LIDL – – Suomi24 Keskustelut

29.8.2018 — Entä miten pärjää Lidl, joka haastoi kahta suurempaa kilpailijaansa palkkakampanjallaan? Myös Lidlissä myyjän palkat noudattavat alan …

Näin paljon voi tienata S-Ryhmän, Keskon ja Lidlin leivissä

Hyvä myyjä kelpaa yhä työnantajalle – Näin paljon voi tienata S-Ryhmän, Keskon ja Lidlin leivissä – Seura.fi

Lidl-yrityksen työntekijöiden arvostelut koskien Lidl-yrityksen kulttuuria … 3,5 Palkka ja edut … Mutta myymäläpäällikkö on liikaa kiinni myyjän työssä.

Kysyimme kolmelta vähittäistavaraketjulta, kuinka paljon myyjä voi heillä parhaimmillaan ansaita palkkaa. Vastauksen antoivat S-Ryhmä, Kesko ja Lidl.

Työpaikkana Lidl: työntekijöiden arviot | Indeed.com

Kaupan esimiesten palkat ovat niin sanottuja sopimuspalkkoja ja palkka määräytyy työsopimuksessa sovitun mukaan. Heille ei ole sovittu työehtosopimuksen.

Kuukausipalkat 2020 palkkaselvityksen keskiarvoja

Keywords: lidl myymäläpäällikkö palkka, lidl apulaismyymäläpäällikkö palkka