Lidl kuivaliha

Testissä Lildlin MCennedy Beef Jerky Hot & Spicy – YouTube

Beef Jerky Smoked 500g | Kuivalihakundi – Premium Jerky

Savustettua kotimaista kuivalihaa suoraan Tuusulasta. Puolen kilon settiin on käytetty 1,2-1,4kg tuoretta kotimaista naudan paistia.

Beef Jerky Smoked 500g – Kuivalihakundi

Kuivaliha Blackfeet 40 g Pork Jerky Classic | tokmanni.fi

Kuivaliha Blackfeet 40 g Pork Jerky Classic. 3,99. 99,75 …

Kuivaliha Blackfeet 40 g Pork Jerky Classic edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Kuivaliha Blackfeet 40 g Pork Jerky Classic | tokmanni.fi

Kuivaliha.com – Beef Jerky / kuivaliha verkkokauppaKuivaliha.com – Beef Jerky verkkokauppa

Kuivaliha.com – Beef Jerky / kuivaliha verkkokauppa. Meillä on paras valikoima ja edulliset hinnat. Tervetuloa ostoksille!

Kuivaliha.com – Beef Jerky / kuivaliha verkkokauppaKuivaliha …

Lidl myymälät ja aukioloajat – www.lidl.fi

Tältä sivulta löydät Lidl-myymälät ja niiden aukioloajat sekä valikoimatiedot.

Myymälät ja aukioloajat – Lidl.fi

Kasvisruokailu on helpompaa ja herkullisempaa kuin koskaan aiemmin! Lue lisää valikoimamme edullisista vegevaihtoehdoista ja löydä oma lempparisi.

Ihastu kasvisruokaan kanssamme – Lidl.fi

Kuivamuonat | Karkkainen.com verkkokauppa

Kuivalihakundi Beef Jerky Original 50g kuivaliha. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 4,90 €. (98,00 / kg). Vertaile.. Lisää ostoskoriin.

Retkeilijä ja vaeltaja tarvitsevat laadukasta energiaa

Retkeilijä ja vaeltaja pohtii retkeen valmistautuessaan varusteiden ja mukaan pakattavien välineiden ohella aivan varmasti myös ruoka-asioita. Oikea retkiruoka, retkimuona, kuivamuona – rakkaalla lapsella on monta nimeä – on tähän käyttötarkoitukseen paras valinta.

Millainen on hyvälaatuinen retkiruoka?

Hyvälaatuinen retkeilijän ruoka painaa mahdollisimman vähän. Siinä on runsaasti tai ainakin riittävästi energiaa eri muodoissaan, eli painon ja energiamäärän suhdelukuna sen energiatiheys on aivan omaa luokkaansa. Miksi haalia painavia eväitä mukanaan, koska kaiken joutuu itse kantamaan ja valmistamaan.
Samalla retkiruoan tulisi tietysti olla vieläpä maukasta.

Edellä mainitut kolme retkiruoan ominaisuutta eivät yksistään vielä sisällä aivan kaikkea hyvän retkiruoan vaatimuksia. Nimittäin neljäs tärkeä retkiruoan ominaisuus on nopea valmistuminen. Märkänä ja kylmissään ruoan laittaminen pitää olla riittävän nopeaa ja ruoan kypsymisnopeus on siksi erityisen tärkeä ominaisuus retkimuonan osalta.

Mitä ruokaa mukaan eri mittaisille retkille ja vaelluksille?

Päiväretkeilijä voi hieman vapaammin soveltaa retkieväiden ja ruoan suhteen, mitä pakkaa mukaan. Retken kohokohta voi itseasiassa olla se perinteinen makkaranpaisto. Tosin myös ruoan valmistaminen retkikeittimellä itse luo aivan omanlaisen tunnelmansa ja mielitekoja ja makuja on monia – Siksi tietenkään mitään esteitä myös varsinaisen retkimuonan valmistamiseen ei ole.

Vaeltaja – varsinkin useamman päivän vaellukselle – joutuu puntaroimaan mukaan pakattavia retkimuonia jo huomattavasti huolellisemmin. Samoja ruokia ei välttämättä ole kiva syödä joka päivä, kaiken tulisi olla mahdollisimman kevyttä ja pieneen tilaan menevää. Onneksi nykyaikana retkiruokavalikoimat ovat kehittyneet sille tasolle, että viikon vaelluksellakaan ei tarvitse samaa ruokaa kahta kertaa syödä!

Patukoilla ja pähkinöillä täydennät retkiaterian

Ravitsevat proteiini- ja energiapatukat soveltuvat hyvin retkeilijän ja vaeltajan välipalaksi sekä hätävaraksi nopeaan energiatarpeeseen. Myös pähkinät antavat paljon terveellisiä rasvoja sekä energiaa rasva-aineenvaihdunnan käyttöön ja niitä voi nauttia sellaisenaan tai lisätä retkiateriaan.

Kärkkäinen.com -valikoimista löydät kattavan valikoiman vaeltajan ja retkeilijän ruokia, välineitä ja muita tarvikkeita. Makumaailmaa helposti täydentää tilaamalla Ruoka-osastoltamme mieluisimmat ja itsellesi maukkaimmat täydennykset parhaan ulkoilukokemuksen maksimoimiseksi.

Kuivamuonat | Karkkainen.com verkkokauppa

McEnnedy Jerky – Lidl — Suomi – Specials archive

21.10.2021 — (ERÄ!) (45 g | 55,33 €/kg) amerikkalaistyylistä kuivalihaa makuna chili, BBQ tai kasvis. McEnnedy Jerky. 24,139 products archived | Last …

McEnnedy Jerky – Lidl — Suomi – Specials archive

Poron kuivaliha – verkkokaupa – Deliporo

Oikeaa kevättalven tuulissa, auringossa ja yöpakkasissa valmistunutta poron kuivalihaa. Vuole lastuja puukolla. Tai tee vaikka kuivalihakeittoa.

Keywords: lidl kuivaliha