Caverna restaurant

Helsinki luolaravintola, elämys, grilliruoka, parila, luola …

Helsinki luolaravintola, elämys, grilliruoka, grilliravintola, parila, luola, ravintola Caverna Restaurant – Luolaravintola Helsingissä

Caverna on viihtyisä tuhannen neliön luolaravintola, jossa voit kokea maailmankeittiön makuja aidoista … Restaurant Caverna’s opening hours are:

Luolissa on syöty kautta aikojen, mutta Helsingin keskustassa luolassa syödään nyt ensimmäistä kertaa. Caverna on viihtyisä tuhannen neliön luolaravintola, jossa voit kokea maailmankeittiön makuja aidoista brasilialaisista lihavartaista aina Japanista tuttuun teppanyaki-kokkaukseen.

Caverna | Varaa pöytä | Arvostelut | TableOnline.fi

Caverna | TableOnline.fi

Buffet-pöydissä on vaikka minkälaista ruokaa, tässä tulee suorastaan runsaudenpula. Ja kaikki tämä hintaan 39 € (poislukien alkoholijuomat). Oman kokemukseni …

Luola, ruoka ja ihminen ovat aina kuuluneet yhteen. Caverna toi luolan Helsingin keskustaan ja teki siitä viihtyisän.Tunnelmallisen luolaravintolan valtti on monipuolinen valikoima ruokia eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen menun erikoisuuksina ovat japanilainen Teppanyaki sekä brasilialaiset Churrasco-lihavartaat.Brasilialaiset grillivartaat pyörivät ravintolan suuressa grillissä aina lounaan jälkeen ja viikonloppuisin. Tarjoilijat kiertävät ravintolassa valmiiden vartaiden kanssa ja veistävät mehukkaan lihan suoraan lautaselle aidon rodízio-ravintolan tapaan. Pöytiin tarjoiltavia lihavartaita on seitsemän erilaista, ja myös lisukkeet tuodaan pöytään.Japanilainen Tappanyaki tarkoittaa parilalla paistettua ruokaa. Cavernassa saat itse valita haluamasi raaka-aineet buffetin teppanyaki-osastolta, jonka jälkeen ammattitaitoiset Teppaniyaki-kokit paistavat ne herkulliseksi annokseksi silmiesi alla avokeittiössä.Churrasco-vartaiden ja Teppanyakin lisäksi illallisbuffetiin kuuluu runsas alkupalapöytä, laaja valikoima sushia, salaattia, lämpimien ruokien noutopöytä sekä ylellinen jälkiruokapöytä suklaaputouksineen.Myös Cavernan lounasbuffet sisältää kattavan valikoiman ruoka-annoksia eri puolilta maailmaa. Lämpimien ruokien lisäksi tarjolla on runsas salaattipöytä, sushia, keittoja, pizzaa sekä jälkiruokalajitelma.300-paikkainen ravintola on ihanteellinen valinta isommallekin porukalle, ja se toimii loistavasti myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Ravintolasta löytyy myös karaokehuone, jonka voi varata juhlakäyttöön.Lounasbuffet (16,90 €) sisältää kattavasti ruoka-annoksia eri puolilta maailma. 300-paikkainen ravintola toimii hyvin myös ryhmille ja yksityistilaisuuksiin. Suositun illallisbuffetin hinta on (51€) henkilöltä.

Restaurant Caverna, Helsinki: Arvostelut – Eat.fi

eat.fi

Restaurant Caverna, Helsinki. 7 609 tykkäystä · 36 puhuu tästä · 15 098 oli täällä. Caverna on luola Helsingissä! 280 asiakaspaikkaa, ainutlaatuinen…

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Restaurant Caverna | Helsinki – Facebook

Caverna is restaurant in the heart of Helsinki with Churrasco, Teppanyaki and more. Everyday at Yliopistonkatu 5, Helsinki. · Kohokohdat’s profile picture.

Restaurant Caverna | Helsinki – Facebook

CAVERNA RESTAURANT, Helsinki – Vironniemi

CAVERNA RESTAURANT, Helsinki – Vironniemi – Restaurant Reviews, Photos & Reservations – Tripadvisor

Reserve a table at Caverna Restaurant, Helsinki on Tripadvisor: See 239 unbiased reviews of Caverna Restaurant, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #160 of 1,826 restaurants in Helsinki.

restaurant.caverna – Instagram

Keywords: caverna restaurant, caverna restaurant helsinki